Ook Rohda ’76 moet diep buigen voor CVC Reeuwijk

Na Gouda moest ook Rohda ’76 diep buigen voor CVC Reeuwijk. De Reeuwijkers knoopten opnieuw een monsterzege aan de zegekar in de oefencampagne richting zomervakantie. Dit keer viel de winst nog groter uit: 8-1.

Ook tegen Rohda ’76 kregen de nieuwelingen bij CVC Reeuwijk volop de kans zich in de schijnwerper te spelen. Na een klein kwartier moest Rohda de eerste tegentreffer incasseren. Een overtreding van Rohda-aanvoerder Mitchell van Waveren in eigen strafschopgebied bracht Lion v.d. Velde naar de strafschopstip. De CVC’er mikte onberispelijk raak van 11 meter: 1-0. Kort daarop zette Errol Vleggeert zich in de schijnwerper. Met een paar mooie kapbewegingen zette hij de Rohda-verdediging op het verkeerde been en vervolgens in vrijstaande positie fraai raak te schieten: 2-0. Daarna hield een hardwerkend Rohda tot de rust verder stand, maar kon aanvallend geen vuist maken. CVC-doelman Wouter van Valen hoefde nauwelijks in actie te komen. Dat was wel even anders voor z’n collega Luc Spannemaker aan de andere kant.

• Tygo Zwaan (Rohda ’76) in de verdrukking tussen de CVC’ers Pascal Hellingerwerf (l) en Martijn Kok.

Meer afstand

Na rust nam CVC Reeuwijk meer afstand. Het hield Rohda flink onder druk en naarmate de 2e helft vorderde, werd de dominantie van CVC groter. Bryan de Bruin (ex-Alphia) onderstreepte zijn goede spel met de 3-0. Nadat Moussa Kallisse uit een strafschop de 4-0 op het scorebord bracht, produceerde Daniël Poot uit een goeie Rohda-aanval nog de Bodegraafse eretreffer (4-1). Meer zat er niet in voor het moegestreden jonge Rohda. Direct na de 4-1 sloeg Moussa Kallisse weer toe met de 5-1. Aksel Koopman benadrukte het Reeuwijkse overwicht met de 5-1 en 6-1. Het slotakkoord was voor Moussa Kallisse die met z’n 3e treffer (8-1) weer eens z’n klasse etaleerde.

Oefenprogramma voor dinsdag 14 juli

Volgende week dinsdag is het Goudse DONK de tegenstander voor CVC Reeuwijk. Dan valt er meer tegenstand te verwachten voor de Reeuwijkers. Aftrap op Sportpark Groene Zoom is om 20.00 u. Diezelfde avond oefent Rohda ’76 thuis tegen ARC 3. Aanvang 20.15 uur op Sportpark Broekvelden.

• Bericht: André van Egdom

• Errol Vleggeert aan de bal voor CVC Reeuwijk. Hij maakte op fraaie wijze de 2-0.
28 Shares
Sluit Menu