11 mei 2022

Ontluisterende nederlaag voor CVC Reeuwijk

Met de staart tussen de benen droop CVC Reeuwijk af richting kleedkamer na een ontluisterende 3-6 nederlaag. De zeperd tegen Sporting Leiden kreeg vooral gestalte in de 2e helft waarin heel veel fout ging bij de Reeuwijkers.

● Kevin v.d. Heuvel tracht nog bij de bal te komen. Hij scoorde nog 2x maar dat was niet genoeg.

Keepersprobleem

Zonder de keepers Wouter van Valen en Rob Verwaal heeft CVC een groot keepersprobleem. Door hun afwezigheid gisteravond stond noodgedwongen Lucas van Dijk onder de lat. De 17-jarige jeugdkeeper is nog lang niet klaar voor een keepersrol in het 1e elftal. Met ook nog de afwezigheid van verdediger Mark Veerman (kuitblessure) en weer Aksel Koopman in de spits kreeg de CVC-verdediging niet de body om de onervaren Van Dijk nog enigszins in de luwte te houden. Het had wel degelijk invloed op de wedstrijd.

● Jeugdkeeper Lucas van Dijk stond tegen Sporting Leiden noodgedwongen onder de lat bij CVC Reeuwijk.

Valse start

Al na twee minuten lag de bal er al in bij CVC Reeuwijk. Het duidde op het eerste voorteken voor wellicht een ongemakkelijke Reeuwijkse voetbalavond. Echter de gelijkmaker had CVC toch gauw weer te pakken. In de 4e min. schoot Aksel Koopman met een prima goal de 1-1 binnen.

● Lorenzo Stolwijk in de aanval voor CVC Reeuwijk.

Strafschoppen

In de 14e min. liep CVC opnieuw averij op toen scheidsrechter Obradovic Sporting Leiden een penalty gunde: 1-2. Drie minuten later dirigeerde de leidsman CVC naar de strafschopstip. De elfmeter was niet besteed aan de zo zekere Aksel Koopman. Met een veel te slappe trap gaf hij Sporting-keeper Andy van der Meulen dé kans voor zijn gloriemoment.

Ontluisterend

De 2e helft was ontluisterend hoe CVC de wedstrijd weggaf. In de 58e min. was daar nog geen sprake van. Kevin v.d. Heuvel scoorde de 2-2 en gloorde er weer hoop de wedstrijd nog een andere wending te geven. In de 66e min. liep CVC opnieuw schade op. Een Leidse vrije schop vloog er in één keer in (2-3) en direct daaropvolgend stond de 2-4 op het scorebord. Hoewel Kevin v.d. Heuvel in de 70e min. nog voor 3-4 zorgde, leverde ook deze treffer niet het gewenste kantelpunt. Twee minuten later ging de CVC-verdediging weer voor gaas: 3-5. En in de 87 min. werd de gifbeker nog wat bijgeschonken door de 3-6.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu