11 mei 2022

Ontluisterende nederlaag voor CVC Reeuwijk

Met de staart tussen de benen droop CVC Reeuwijk af richting kleedkamer na een ontluisterende 3-6 nederlaag. De zeperd tegen Sporting Leiden kreeg vooral gestalte in de 2e helft waarin heel veel fout ging bij de Reeuwijkers.

● Kevin v.d. Heuvel tracht nog bij de bal te komen. Hij scoorde nog 2x maar dat was niet genoeg.

Keepersprobleem

Zonder de keepers Wouter van Valen en Rob Verwaal heeft CVC een groot keepersprobleem. Door hun afwezigheid gisteravond stond noodgedwongen Lucas van Dijk onder de lat. De 17-jarige jeugdkeeper is nog lang niet klaar voor een keepersrol in het 1e elftal. Met ook nog de afwezigheid van verdediger Mark Veerman (kuitblessure) en weer Aksel Koopman in de spits kreeg de CVC-verdediging niet de body om de onervaren Van Dijk nog enigszins in de luwte te houden. Het had wel degelijk invloed op de wedstrijd.

● Jeugdkeeper Lucas van Dijk stond tegen Sporting Leiden noodgedwongen onder de lat bij CVC Reeuwijk.

Valse start

Al na twee minuten lag de bal er al in bij CVC Reeuwijk. Het duidde op het eerste voorteken voor wellicht een ongemakkelijke Reeuwijkse voetbalavond. Echter de gelijkmaker had CVC toch gauw weer te pakken. In de 4e min. schoot Aksel Koopman met een prima goal de 1-1 binnen.

● Lorenzo Stolwijk in de aanval voor CVC Reeuwijk.

Strafschoppen

In de 14e min. liep CVC opnieuw averij op toen scheidsrechter Obradovic Sporting Leiden een penalty gunde: 1-2. Drie minuten later dirigeerde de leidsman CVC naar de strafschopstip. De elfmeter was niet besteed aan de zo zekere Aksel Koopman. Met een veel te slappe trap gaf hij Sporting-keeper Andy van der Meulen dé kans voor zijn gloriemoment.

Ontluisterend

De 2e helft was ontluisterend hoe CVC de wedstrijd weggaf. In de 58e min. was daar nog geen sprake van. Kevin v.d. Heuvel scoorde de 2-2 en gloorde er weer hoop de wedstrijd nog een andere wending te geven. In de 66e min. liep CVC opnieuw schade op. Een Leidse vrije schop vloog er in één keer in (2-3) en direct daaropvolgend stond de 2-4 op het scorebord. Hoewel Kevin v.d. Heuvel in de 70e min. nog voor 3-4 zorgde, leverde ook deze treffer niet het gewenste kantelpunt. Twee minuten later ging de CVC-verdediging weer voor gaas: 3-5. En in de 87 min. werd de gifbeker nog wat bijgeschonken door de 3-6.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu