12 december 2020

Ontdek, proef en beleef Bodegraven-Reeuwijk

In Bodegraven-Reeuwijk valt veel te ontdekken. Tweewekelijks geeft Saskia de Wit van stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk tips om zo’n unieke plek in onze gemeente te ontdekken.

Wil je een dagje uit met de kinderen in Bodegraven en Reeuwijk? Dan kun je kiezen uit leuke activiteiten voor kinderen. Bezoek één van de vele speeltuinen, ga dieren kijken bij kinderboerderij De Oude Zustertuin in Bodegraven, naar het zwembad, met z’n allen naar de film of gewoon een spontane picknick in de natuur. Of gezellig naar het museum.

Samen met de kinderen op ontdekkingsreis en leuke dingen doen. Een speurtocht lopen door Bodegraven of op avontuur in het Reeuwijkse Hout.  Dat kan in Bodegraven-Reeuwijk.

We hebben een paar goede tips voor je op de website: https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/kids-tips/. Check vooraf even de site van de organisatie i.v.m. maatregelen Coronavirus.

https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu