13 november 2020

Ontdek, proef en beleef Bodegraven-Reeuwijk

In Bodegraven-Reeuwijk valt veel te ontdekken. Tweewekelijks geeft Saskia de Wit van stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk tips om zo’n unieke plek in onze gemeente te ontdekken.

Vanwege de aangescherpte maatregelen moet ook de horeca in onze gemeente de komende weken weer sluiten. Bij diverse horecagelegenheden kun je gelukkig de heerlijkste gerechten afhalen en/of laten bezorgen. Zo kun je thuis uiteten en steun je onze lokale ondernemers.

Daarnaast kun je, bijvoorbeeld tijdens een wandeling, ook bij diverse ondernemers terecht voor een warm bakkie koffie to go. Op https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/eten-drinken/ vind je meer informatie.

Er zijn veel leuke wandelroutes die je kunt afleggen in de omgeving van gemeente Bodegraven-Reeuwijk. En wandelen is coronaproof, maar het blijft belangrijk dat je je altijd aan de landelijke richtlijnen houdt. In coronatijd moeten we ons allemaal aanpassen en dat lukt als we met elkaar de richtlijnen volgen. Blijf gezond, maar blijf ook genieten. Bijvoorbeeld van de prachtige natuur die wij om ons heen hebben. Voor tips voor mooie wandelroutes, zie https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/aan-de-wandel/.

https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl

Hands of cropped unrecognisable woman and man passing salad bowl at vegetarian restaurant.
0 Shares
Sluit Menu