Gepubliceerd 17 maart 2024

Onnodig verlies Rohda’76

Een veel gehoord cliché: we hebben onszelf niet beloond. Dat gold zeker voor Rohda’76. Op bezoek bij Perkouw creëerden de blauwwitten voldoende kansen, maar de punten bleven in Berkenwoude: 2-1.

Rohda’76 stapte bij Perkouw met een katterig gevoel van het veld. Het team van Arjen Linstra had zo maar de strijd om de derde periodetitel kunnen starten met een driepunter. Of minimaal een remise. In de eerste helft had Rohda’76 een licht overwicht en loerde de thuisclub op de counter. Net voor de rust strafte Perkouw persoonlijke fouten bij Rohda’76 vakkundig af.

Bittere pil

Toch gaven de Bodegravers zich niet gewonnen. Zeker niet toen topscoorder Moussa Kalisse met zijn negentiende competitietreffer de spanning terugbracht: 2-1. Diezelfde Kalisse, Jeroen Schouten en Mitchell van Waveren hadden vervolgens de 2-2 op hun schoen, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. ,,Een bittere pil, want we hebben onszelf niet beloond,” treurde Linstra na afloop. ,,We hebben de tweede helft goed gespeeld. Als we dit kunnen doorzetten gaan we nog veel punten pakken met elkaar,” keek de oefenmeester vooruit op het restant van de competitie.

Dat kan zijn team komende zaterdag 23 maart (14.30 uur) thuis laten zien tegen VEP. De Woerdenaren hebben twee punten meer dan Rohda’76.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN