7 november 2022

Onnodig 1-0 verlies voor ESTO

Hoewel vrijwel geen moment in de wedstrijd tegenstander ASC uit Oegstgeest sterker was, lukte het ESTO niet het net te vinden. Kansen waren er volop maar die bleven zonder resultaat. Het was vaak: ‘net niet’. Kopballen op het vijandelijk doel waren prooi voor de keeper van ASC. Passes net niet zuiver genoeg om goed gericht op doel te schieten.

● Coen de Groot is ontsnapt aan z’n tegenstander.

Enige doelpunt

Uit het niets viel in de eerste helft het enige doelpunt in de wedstrijd en stond ESTO met 1-0 achter. Dat was een domper die in de tweede helft makkelijk rechtgezet zou kunnen worden. De kansen kwamen er absoluut. Jesper den Besten zag zijn schot via de paal buiten het doel verdwijnen. Bij een scrimmage op de doellijn hielden de meegekomen ESTO-supporters de adem in. Uiteindelijk verdween de bal niet over de doellijn maar werd opgeruimd door de rood-zwarten uit Oegstgeest.

● Jesper den Besten toornt boven iedereen uit om de bal te koppen.

Na het laatste fluitsignaal gingen de Bodegravers met lege handen naar huis en mocht ASC drie punten bijschrijven in deze competitie waarin alle ploegen langzaam maar zeker steeds dichter tegen elkaar aan schuiven.

Volgende week staat de eerste streekderby op het programma. FC Oudewater komt om half drie naar de Kievitsheuvel. Winnen is belangrijk om aansluiting te houden in de smalle kopgroep.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu