Gepubliceerd 10 september 2023

Ondernemersplatform en college tekenen actieprogramma lokale economie

OndernemersPlatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) is weer in gesprek met het gemeentebestuur nadat het vorig jaar november de gesprekken had opgeschort vanwege de ambtelijke reorganisatie in het gemeentehuis. Er is een actieprogramma voor de periode 2023 – 2026 afgesloten, waarin maatregelen zijn opgenomen om de lokale economie te stimuleren.

Vlnr: Ronald Schilt en Jan Oostveen van de OPBR en wethouders Jan Leendert van den Heuvel en Robin Kersbergen

Er is bijvoorbeeld aandacht voor een verdere verduurzaming van de lokale economie en voor nieuwe ruimte voor bedrijfshuisvesting. Een andere intentie is om onderwijs en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Een prioriteit is de gezamenlijke inzet om de bereikbaarheid te verbeteren, waaronder een oplossing voor de onvolledige aansluiting van de A12 op de N11 bij Bodegraven.

Wethouder Van den Heuvel van economische zaken en wethouder Kersbergen van verkeer, recreatie en toerisme ondertekenden het Actieprogramma Economie vanuit het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk. Namens het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk zetten voorzitter Jan Oostveen en Commissie Duurzaam voorzitter Ronald Schilt de handtekeningen.

Tekst Anneke Bekker
Bron: persbericht

Lees ook Ondernemersplatform schorst overleg met gemeente tot organisatie op orde is | BR6 Nieuws

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN