Gepubliceerd 10 september 2023

Ondernemersplatform en college tekenen actieprogramma lokale economie

OndernemersPlatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) is weer in gesprek met het gemeentebestuur nadat het vorig jaar november de gesprekken had opgeschort vanwege de ambtelijke reorganisatie in het gemeentehuis. Er is een actieprogramma voor de periode 2023 – 2026 afgesloten, waarin maatregelen zijn opgenomen om de lokale economie te stimuleren.

Vlnr: Ronald Schilt en Jan Oostveen van de OPBR en wethouders Jan Leendert van den Heuvel en Robin Kersbergen

Er is bijvoorbeeld aandacht voor een verdere verduurzaming van de lokale economie en voor nieuwe ruimte voor bedrijfshuisvesting. Een andere intentie is om onderwijs en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Een prioriteit is de gezamenlijke inzet om de bereikbaarheid te verbeteren, waaronder een oplossing voor de onvolledige aansluiting van de A12 op de N11 bij Bodegraven.

Wethouder Van den Heuvel van economische zaken en wethouder Kersbergen van verkeer, recreatie en toerisme ondertekenden het Actieprogramma Economie vanuit het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk. Namens het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk zetten voorzitter Jan Oostveen en Commissie Duurzaam voorzitter Ronald Schilt de handtekeningen.

Tekst Anneke Bekker
Bron: persbericht

Lees ook Ondernemersplatform schorst overleg met gemeente tot organisatie op orde is | BR6 Nieuws

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN