Gepubliceerd 8 augustus 2023

Ondernemers kunnen meedingen naar ondernemersprijs Midden-Holland

Bedrijven en ondernemingen in Bodegraven-Reeuwijk en de regio Gouda, kunnen meedingen naar de Ondernemersprijs Midden-Holland. De prijs wordt pas in januari volgend jaar uitgereikt. Op dit moment zoekt de voordrachtscommissie naar kandidaten. Na de zomer buigt zij zich over de aanmeldingen en vindt er een selectieprocedure plaats.

Het gaat om de categorieën detailhandel & horeca, midden- en kleinbedrijf, en grootzakelijk. Per categorie worden drie ondernemingen genomineerd. De criteria zijn onder meer: zakelijk succes, toekomstbestendigheid en maatschappelijke betrokkenheid. Iedereen kan een onderneming die zich naar zijn of haar idee onderscheidt, aanmelden. Dit geldt ook voor ondernemers.
Aanmelden kan op de website ondernemersprijs-mh.nl

Tekst Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN