13 november 2022

Oliveo een maatje te groot voor CVC Reeuwijk

CVC Reeuwijk moest diep door de knieën door een veel te sterk Oliveo. De koploper in de 3e Klasse C en de grote kanshebber voor de 1e periodetitel walste met 0-6 over een veel te pover spelend CVC.

● CVC Reeuwijk in de verdediging tegen Oliveo.

Instelling

Een wedstrijd verliezen van een veel betere en sterkere tegenstander dat kan je overkomen. Echter een tegentreffer weggeven binnen 24 seconden na aftrap zowel in de 1e als in de 2e helft dan is er iets mis met de instelling hoe je een wedstrijd ingaat. En dat was CVC afgelopen zaterdag wel degelijk aan te rekenen.

● Duel om de bal tijdens de wedstrijd CVC Reeuwijk-Oliveo.

Controle

Hoe dan ook de veel te snelle 0-1 gaf Oliveo direct controle over de wedstrijd die de Pijnackernaren ook geen moment uit handen gaven. In de 29e min. breidde Oliveo de voorsprong uit via een vrije schop net onder de bovenlat waarbij Lucas van Dijk zich gewonnen moest geven, terwijl de invaller doelman daarvoor nog tweemaal met de voet de 0-2 voorkwam. In de 37e min. had hij zelf een aandeel aan de volgende treffer voor de gasten. Scheidsrechter Duindam wees naar de strafschopstip na een in zijn ogen te wilde ingreep door de CVC-goalie. De 0-3 vanaf de stip gaf CVC weinig hoop meer voor een tastbaar resultaat.

● Gerben Pels van Oliveo trapt uit een vrije schop de 0-3 binnen.

Nog meer averij

Na weer een te snelle tegentreffer (0-4) en de 0-5 in de 51e min. leek CVC in de 2e helft af te gaan op een flinke oorwassing. Na het uitvallen van doelman Lucas van Dijk en ook nog de 0-6 in de 73e min. kwam een einde aan een zeer ongemakkelijke middag voor CVC met ook nog het vooruitzicht van een loodzwaar seizoen.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu