Gepubliceerd 1 januari 2024

OBK tevreden over oliebollenactie

Hoewel er dit jaar iets minder oliebollen en appelbeignets verkocht zijn dan vorig jaar, is muziekvereniging OBK blij met de opbrengst van de oliebollenactie en bedankt hun klanten.

Na een gedegen voorbereiding van enkele weken was het (deze keer) op zaterdagochtend 30 december (heel) vroeg in de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind zover. De oliepannen stonden naar rechts gericht en de vlam ging weer in de branders. De organisatie draaide als een goed geoliede machine zoals vanouds. En weldra werden de eerste oliebollen ingepakt om later op de ochtend te worden thuisbezorgd bij de klanten.

Het komende muzikale jaar staat in het teken van het concours in Enschede op zaterdag 9 november. Met voorafgaand een try-out in Begraven bij het Streekfestival. Daarbuiten heeft OBK ook mooie activiteiten, waaronder een optreden in het Amadeushuis in Waarder door het opleidingsorkest en ons Voorjaarsconcert op zaterdag 6 april!

Tekst aangeleverd door muziekvereniging OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN