Gepubliceerd 1 januari 2024

OBK tevreden over oliebollenactie

Hoewel er dit jaar iets minder oliebollen en appelbeignets verkocht zijn dan vorig jaar, is muziekvereniging OBK blij met de opbrengst van de oliebollenactie en bedankt hun klanten.

Na een gedegen voorbereiding van enkele weken was het (deze keer) op zaterdagochtend 30 december (heel) vroeg in de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind zover. De oliepannen stonden naar rechts gericht en de vlam ging weer in de branders. De organisatie draaide als een goed geoliede machine zoals vanouds. En weldra werden de eerste oliebollen ingepakt om later op de ochtend te worden thuisbezorgd bij de klanten.

Het komende muzikale jaar staat in het teken van het concours in Enschede op zaterdag 9 november. Met voorafgaand een try-out in Begraven bij het Streekfestival. Daarbuiten heeft OBK ook mooie activiteiten, waaronder een optreden in het Amadeushuis in Waarder door het opleidingsorkest en ons Voorjaarsconcert op zaterdag 6 april!

Tekst aangeleverd door muziekvereniging OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN