Gepubliceerd 5 november 2023

OBK heeft nieuwe instrumenten aangeschaft

Muziekvereniging OBK heeft mede dankzij een bijdrage uit het ‘Prins Bernhard Cultuurfonds’een 4-tal nieuwe ‘Adams Bugels’ en een Euphonium aangeschaft. Het was al enige tijd geleden dat Muziekvereniging OBK Driebruggen nieuwe instrumenten heeft aangeschaft. Onder andere de bugels zijn in de laatste jaren intensief gebruikt en ook een euphonium was aan vervanging toe.

Om de juiste bugel en euphonium te vinden hebben een aantal muzikanten een bezoek gebracht aan een muziekwinkel om hiervoor diverse instrumenten te testen. In de week van 14 september zijn de nieuwe bugels gearriveerd en konden de dames en heer de bugels in ontvangst nemen en op 19 oktober arriveerde de euphonium.

Zonder het ‘Prins Bernhard Cultuurfonds’ zou het niet mogelijk zijn geweest om deze nieuwe instrumenten aan te schaffen. Ook mede namens de verschillende acties die de vereniging ieder jaar houdt en de bijdrages van onze vaste donateurs. De bugelsectie en Euphoniumspeler kijken uit naar vele mooie optredens met prachtige euphonium en bugelklanken!

Tekst aangeleverd door OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN