Gepubliceerd 5 november 2023

OBK heeft nieuwe instrumenten aangeschaft

Muziekvereniging OBK heeft mede dankzij een bijdrage uit het ‘Prins Bernhard Cultuurfonds’een 4-tal nieuwe ‘Adams Bugels’ en een Euphonium aangeschaft. Het was al enige tijd geleden dat Muziekvereniging OBK Driebruggen nieuwe instrumenten heeft aangeschaft. Onder andere de bugels zijn in de laatste jaren intensief gebruikt en ook een euphonium was aan vervanging toe.

Om de juiste bugel en euphonium te vinden hebben een aantal muzikanten een bezoek gebracht aan een muziekwinkel om hiervoor diverse instrumenten te testen. In de week van 14 september zijn de nieuwe bugels gearriveerd en konden de dames en heer de bugels in ontvangst nemen en op 19 oktober arriveerde de euphonium.

Zonder het ‘Prins Bernhard Cultuurfonds’ zou het niet mogelijk zijn geweest om deze nieuwe instrumenten aan te schaffen. Ook mede namens de verschillende acties die de vereniging ieder jaar houdt en de bijdrages van onze vaste donateurs. De bugelsectie en Euphoniumspeler kijken uit naar vele mooie optredens met prachtige euphonium en bugelklanken!

Tekst aangeleverd door OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN