Gepubliceerd 10 april 2024

OBK eindigt jubileumjaar tijdens voorjaarsconcert

Afgelopen zaterdag heeft Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen haar Voorjaarsconcert gegeven in de kerk in Waarder. Een van de orkestleden, Larissa Klijn, werd nadat het opleidingsorkest het concert had geopend, gehuldigd vanwege haar 25-jarig jubileum. Ze kreeg van het bestuur een ZHBM speldje en een bijbehorende Certificaat.

Orkestleider Mark van Mil had een mooi programma samengesteld. Er waren optredens van het opleidings-orkest, fanfareorkest en grote orkest. In de pauze werden foto’s getoond van vroeger omdat het 95-jarig jubileumjaar werd afgesloten.

Het komend najaar zal OBK opnieuw deelnemen aan een bondsconcours en daar haar positie in
de 2e divisie verdedigen. Het uitdagende werk “The Saints and the Royal” zal daar worden gespeeld. Het stuk werd ook gespeeld tijdens het Voorjaarsconcert. Het is een redelijk nieuw werk, geschreven door Eric Swiggers.

Voor meer informatie over Muziekvereniging OBK Driebruggen, kijk op onze website: www.obkdriebruggen.com bekijk onze facebookpagina.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN