3 januari 2022

OBK bedankt dorpswinkel voor donatie

Door Corona gerelateerde omstandigheden kon voor het eerst in de geschiedenis de oliebollenactie van muziekvereniging OBK niet doorgaan. Dat was een grote teleurstelling want samen oliebollen bakken is een gezellige en verbindende verenigingsactiviteit en de oliebollenactie spekt de verenigingskas.

Dorpswinkel “Broodje, Kaas en Eieren” in Driebruggen heeft op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignets verkocht en doneerde een deel van de winst aan muziekvereniging OBK.

Voor OBK was het weer een enerverend jaar, met als hoogtepunt het najaarsconcert op 20 november. Veel mensen hebben live via de stream meegekeken.

De leden van Muziekvereniging OBK Driebruggen wensen iedereen een gelukkig nieuw jaar en hopen dat ze volgend jaar de traditie kunnen voortzetten en weer een oliebollenactie houden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu