Gepubliceerd 13 november 2022

Nuttige driepunter voor RVC’33

RVC’33 boekte afgelopen zaterdag de 3e competitiezege van het seizoen. In Ter Aar versloeg het promovendus TAVV uit de 3e klas met 0-4 en steeg daarmee iets op de ranglijst.

● Wie vindt de bal? Spelmoment uit TAVV-RVC’33 met Daan Zantinge en Frank Stolwijk. (Foto: Letty Blanken)

Met in de 1e min. een bal op de paal gaf RVC’33 al snel een visitekaartje af. Hoewel TAVV door veel balbezit de wedstrijd naar zich toe wilde trekken, waren de door RVC’33 uitgespeelde kansen toch gevaarlijker.

Voorsprong

In de 39e min. kwam RVC’33 aan de leiding toen Luuk van Leeuwen koppend de 0-1 verwezenlijkte. Na rust was een aanvallend TAVV te verwachten, maar het was toch RVC’33 dat de voorsprong uitbreidde. Een snelle counter in de 48e min. bracht de 0-2 op het scorebord. Romano Giorgini verzilverde koelbloedig samen met Mark Sluijs een 2-1 situatie uit.

Verdere uitbreiding

Na nog een afgekeurd doelpunt van Frank Stolwijk, kreeg RVC’33 in de 62e min. de 0-3 te pakken. Mark Sluijs wist van ver de keeper van de thuisclub te verrassen. In het laatste half uur bleef RVC’33 door hard werken controle houden over de wedstrijd ondanks druk van de Ter Aarders. De kers op de taart zette Frank Stolwijk door de wedstrijd naar een 0-4 eindstand te schieten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN