Gepubliceerd 24 juni 2021

Noodverordening begraafplaats Vredehof verlengd tot en met 30 juli 2021

De noodverordening werd 17 maart 2021 ingesteld om personen zonder geldige reden op of in de onmiddellijke omgeving van de begraafplaats te weren waarbij het normale bezoek door nabestaanden gewaarborgd blijft.

Begraafplaats Vredehof in Bodegraven
Noodverordeningsbord bij begraafplaats Vredehof

Noodverordening dus ook van kracht op de dag van de uitspraak

Op 8 juli a.s. wordt de rechterlijke uitspraak verwacht in de procedure die de gemeente aanspande tegen drie complotdenkers. Omdat de begraafplaats nog steeds het centrale punt is in de mediaberichtgeving van deze groepen over kindermisbruik en pedoterreur en hun complottheorieën kan door de verlenging van de noodverordening op de dag van de uitspraak ook op ongewenste activiteiten optimaal worden ingespeeld.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN