Gepubliceerd 12 december 2022

Noodkreet om behoud bruggetje

De bewoners van Zwanebloem 39 – 41 in Bodegraven willen hun idyllische bruggetje behouden. Om onderhoud in de toekomst te voorkomen wordt het bruggetje verwijderd. Dus binnenkort: geen wandelaars met en zonder hond, geen schoolgaande kinderen, geen vissende jongeren en geen verliefde paartjes neer op de brug. Wat rest is een doodlopende, mogelijk verpauperde, steeg.

Bruggetje Zwanebloem Bodegraven

Daarom de noodoproep: “Beste wethouder en gemeenteraadsleden. Willen jullie bezuinigen? DOE DAN NIETS! Dat is het goedkoopst. Dan houden wij ons bruggetje. Mochten we zien dat er iets gaat verzakken dan hangen we rode afzetlinten voor de brug en melden we het u”.

De brug staat niet op instorten. Integendeel. Maar “omdat we toch bezig zijn, is het het goedkoopst om hem nu ook weg te halen” is het antwoord van de gemeente.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN