22 januari 2023

Nog steeds meer vacatures dan werkzoekenden

Volgens het UWV nam in Midden Holland het aantal WW-uitkeringen in 2022 minder snel af dan er nieuwe vacatures bijkwamen. Aan de stijging van de spanning op de arbeidsmarkt lijkt een einde te zijn gekomen.

Desondanks blijft de arbeidsmarkt krap. De komende tijd is de verwachting dat werkgevers moeite blijven hebben met het invullen van vacatures. Werkzoekenden die een baan najagen in een kansrijk beroep blijven spekkoper.

In Midden-Holland was in 2022 sprake van een bijna voortdurende daling van het aantal WW-uitkeringen. Alleen in december kwamen er 72 WW-uitkeringen bij (+5,4%), waarbij het ging om kleine veranderingen per beroepsklasse.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu