Gepubliceerd 15 mei 2023

Nog piepkleine kans op herkansingplek voor CVC Reeuwijk

CVC Reeuwijk heeft nog een hele kleine kans om een herkansingplek af te dwingen. De Reeuwijkers versloegen CKC met 2-4. Man van de wedstrijd werd Joep van Keulen die 3x keer het Rotterdamse net wist te vinden.

● Joep van Keulen scoorde 3 keer. (Archieffoto)

Op voorsprong in 1e helft

Op slag van rust kwam CVC Reeuwijk op voorsprong door een treffer van Joep van Keulen, die uit een hoekschop koppend succesvol was. In de 2e helft joeg CKC op de gelijkmaker. Dat leidde tot een aantal kansen. In de 53e min. viel dan ook de gelijkmaker voor de thuisclub: 1-1. Met een strak schot in de linkerhoek viel in de 61e min. ook nog de 2-1. Daarna liet CKC ook nog een megakans liggen op de 3-1, toen de bal panklaar op de doellijn lag om ingeschoten te worden.

Ommekeer

CVC kwam onverwacht in de 77e min. op 2-2 door Joep van Keulen. Vijf minuten later viel de 2-3 uit een hoekschop. CKC-goalie Perry Heijser bokste de bal precies voor de voeten van Stephan Wahl die daarna doeltreffende uithaalde voor de 2-3. CKC gaf daarna veel ruimte weg. Dat speelde CVC in de kaart. In blessuretijd schoot Joep van Keulen met een magistrale trap in de rechter bovenhoek de 2-4 binnen.

Kleine kans

Om de 11e plek te bereiken voor nog een herkansing moet CVC Reeuwijk nog 3 punten goed maken op VVOR. De Reeuwijkers hebben daar nog 2 wedstrijden voor thuis tegen Ariston’80 en uit tegen LMO.

Bericht: Sportredactie BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN