Gepubliceerd 13 juni 2023

Nog geen nieuws van informateur Arie Slob

Informateur Arie Slob heeft nog niets te melden over de formatie van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Dat is te lezen op de website van de provincie. Donderdag 13 april is Arie Slob begonnen aan zijn opdracht als informateur van Zuid-Holland. Onder zijn leiding zijn de onderhandelaars van de beoogde coalitie BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA de afgelopen weken met elkaar aan de slag gegaan.

Bron Provincie Zuid-Holland

Informateur Arie Slob: “Zodra ik inhoudelijk iets kan melden, laat ik van mij horen. Tot die tijd ga ik weer samen met de partijen aan de slag en worden er geen mededelingen over de voortgang gedaan.”

Bron Provincie Zuid-Holland
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN