Gepubliceerd 23 april 2024

Nipte zege voor Vriendenschaar tegen CKV Reeuwijk

In de gemeentelijke derby boekte Vriendenschaar een nipte 18-19 zege op CKV Reeuwijk. En daarmee gaan de Bodegraafse veldkorfballers aan kop in poule 6 van de 1e klas.

Weinig verschil

Vriendenschaar en CKV Reeuwijk ontliepen elkaar weinig. CKV Reeuwijk sloot de 1e helft wel af met een 10-9 voorsprong. In de 2e helft bracht Vriendenschaar wat meer dynamiek in het spel. Eva Hoogendoorn en Pim van Duuren kwamen ook meer op schot en zo ontstond ook een gaatje van drie treffers in het voordeel van Vriendenschaar. Toch kwam CKV Reeuwijk weer dichterbij en bleef het spannend. Uiteindelijk trok Vriendenschaar de zege naar zich toe: 18-19.

Bericht: André van Egdom | Bron: Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN