21 september 2021

Nipte nederlaag voor CKV Reeuwijk, Vriendenschaar wint opnieuw

CKV Reeuwijk leed in de 2e ronde van de veldkorfbalcompetitie een nipte nederlaag. Op eigen veld gingen de Reeuwijkers tegen Fiducia met 18-19 onderuit. Vriendenschaar daarentegen ging met 24-12 ruim langs TOGO.

• Robin Benard in balbezit en probeert Florian Bijl te bereiken.

Steeds op achterstand

CKV Reeuwijk kwam in de 1e helft al snel op achterstand tegen Fiducia. Na 3-3 pakten de Vleutenaren steeds een voorsprong die ze tot in de rust behielden: 8-11. Na rust probeerde CKV Reeuwijk langszij te komen, maar dat lukte niet. Halverwege de 2e helft had Fiducia een gat geslagen van 3 doelpunten (14-17). CKV Reeuwijk wist die marge met nog anderhalve minuut op de klok nog te verkleinen tot 18-19 en zo ontstond nog een spannende slotfase. Echter de ploeg van trainer Jeroen v.d. Rovaart slaagde er niet in nog de gelijkmaker op het scorebord te krijgen.

• Judith Dijkstra (15) zet een aanval op voor CKV Reeuwijk. Robin Benard biedt zich aan om in balbezit te komen.

Ruime winst Vriendenschaar

Vriendenschaar won opnieuw. De Bodegravers lieten TOGO kansloos. De ploeg uit Goes werd met 24-12 weggespeeld. Vriendenschaar heeft nu met 2 gewonnen wedstrijden de leiding genomen in de 2e Klasse G. Ook DES uit Delft is nog zonder puntenverlies.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu