Gepubliceerd 28 maart 2023

Nieuwe website samen gezond Bodegraven

Samen Gezond Bodegraven heeft een website in gebruik genomen met een handig overzicht van organisaties en professionals op het gebied van zorg en welzijn.

De website www.sgbodegraven.nl werkt als een ‘sociale kaart’ waarop per thema de organisaties en professionals vindbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan jeugdhulp, thuiszorg, psychische gezondheid, vrijwilligersorganisaties of ouderenzorg. Bij elke deelnemer staat een uitleg en gegevens om vervolgstappen te nemen. Op de website staan bovendien nieuwsberichten en een kalender met activiteiten in Bodegraven.

Samen Gezond Bodegraven
Samen Gezond Bodegraven is een samenwerkingsverband waarin zorgverleners, welzijnsorganisaties, zorgorganisaties en de gemeente goede zorg en gezondheidswinst voor de inwoners van Bodegraven nastreven.

Voor meer informatie, ga naar www.sgbodegraven.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN