28 maart 2023

Nieuwe website samen gezond Bodegraven

Samen Gezond Bodegraven heeft een website in gebruik genomen met een handig overzicht van organisaties en professionals op het gebied van zorg en welzijn.

De website www.sgbodegraven.nl werkt als een ‘sociale kaart’ waarop per thema de organisaties en professionals vindbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan jeugdhulp, thuiszorg, psychische gezondheid, vrijwilligersorganisaties of ouderenzorg. Bij elke deelnemer staat een uitleg en gegevens om vervolgstappen te nemen. Op de website staan bovendien nieuwsberichten en een kalender met activiteiten in Bodegraven.

Samen Gezond Bodegraven
Samen Gezond Bodegraven is een samenwerkingsverband waarin zorgverleners, welzijnsorganisaties, zorgorganisaties en de gemeente goede zorg en gezondheidswinst voor de inwoners van Bodegraven nastreven.

Voor meer informatie, ga naar www.sgbodegraven.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu