Gepubliceerd 28 maart 2023

Nieuwe website samen gezond Bodegraven

Samen Gezond Bodegraven heeft een website in gebruik genomen met een handig overzicht van organisaties en professionals op het gebied van zorg en welzijn.

De website www.sgbodegraven.nl werkt als een ‘sociale kaart’ waarop per thema de organisaties en professionals vindbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan jeugdhulp, thuiszorg, psychische gezondheid, vrijwilligersorganisaties of ouderenzorg. Bij elke deelnemer staat een uitleg en gegevens om vervolgstappen te nemen. Op de website staan bovendien nieuwsberichten en een kalender met activiteiten in Bodegraven.

Samen Gezond Bodegraven
Samen Gezond Bodegraven is een samenwerkingsverband waarin zorgverleners, welzijnsorganisaties, zorgorganisaties en de gemeente goede zorg en gezondheidswinst voor de inwoners van Bodegraven nastreven.

Voor meer informatie, ga naar www.sgbodegraven.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN