Gepubliceerd 19 september 2023

Nieuwe vaccinatieronde griep- en coronaprik

Hecht GGD Hollands Midden start woensdag 4 oktober 2023 met de nieuwe vaccinatieronde tegen corona. Zorgmedewerkers en volwassenen en zestigplussers die een uitnodiging voor de griepprik krijgen, hebben tot eind december dit jaar de tijd om de coronaprik te halen.

Voor deze vaccinatieronde wordt een aangepast vaccin gebruikt dat de best beschikbare bescherming biedt tegen de huidige varianten van het coronavirus. Vanaf woensdag 4 oktober kan iedereen die daarvoor in aanmerking komt, op afspraak een coronavaccinatie halen op de vaste locaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden. Kijk op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona staat het actuele overzicht van de priklocaties en de openingstijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN