Gepubliceerd 1 april 2024

Nieuwe tankbrandspruit kazerne Reeuwijk

De kazernes in Veiligheidsregio Hollands Midden krijgen nieuwe voertuigen om in de toekomst daadkrachtig en deskundig te kunnen blijven optreden. Kazerne Reeuwijk krijgt a.s. vrijdag een tankautospuit. Burgemeester Michiel Grauss en Hans Zuidijk, regionaal commandant en directeur Veiligheidsregio Hollands Midden zijn bij dit feestelijke moment aanwezig.  

Spuitauto kazerne Reeuwijk 2024
@Lars van der Toorn, Brandweer Hollands Midden

Ter ere van het nieuwe voertuig zet de kazerne op zaterdag 6 april de “deuren open”. Iedereen is welkom van 10:00 tot 14:00 uur op het terrein van De Brug (overzijde kazerne). Een mooie kans om kennis te maken met de mens en materieel achter de brandweer.

De brandweervrijwilligers zijn en blijven ontzettend belangrijk voor de hulpverlening in Reeuwijk, zonder goed materieel en mensen geen brandweer. Voor iedereen in Reeuwijk die interesse heeft in het boeiende brandweervak is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de enthousiaste brandweerlieden en vragen te stellen, of zich zelfs aan te melden. Meer informatie: www.wordbrandweer.nl.

Tekst: Anneke Bekker
Foto: Lars van der Toorn, Brandweer Hollands Midden

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN