17 augustus 2021

Nieuwe speeltuinen in Bodegraven

Misschien is u het al opgevallen, op verschillende plekken in Bodegraven zijn nieuwe speeltuinen verrezen. In totaal worden er vijf nieuwe speellocaties geplaatst. Op een aantal plekken zijn speeltuinen vervangen omdat ze verouderd zijn of niet meer veilig.

Foto: Bob Plaizier

In Bodegraven zijn de nieuwe speeltuinen zichtbaar in het straatbeeld. Op de Werf, de Bleek, de Dirk Bavolaan en de Koningsmarck zijn de locaties van de nieuwe toestellen. Op de plekken zijn de bewoners in januari op de hoogte gesteld van de ideeën en was er ook de mogelijkheid om voorkeuren op te geven. Op alle plekken zijn de speeltuinen gemaakt van natuurlijk Robinia hout en zijn er verschillende toestellen te vinden.

De gemeente is in juni, juli en deze maand bezig met het plaatsen van de nieuwe toestellen. Om overlast voor omwonende te voorkomen heeft de gemeente de speelparadijsjes pas geplaatst toen de toestellen geleverd waren. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu