17 augustus 2021

Nieuwe speeltuinen in Bodegraven

Misschien is u het al opgevallen, op verschillende plekken in Bodegraven zijn nieuwe speeltuinen verrezen. In totaal worden er vijf nieuwe speellocaties geplaatst. Op een aantal plekken zijn speeltuinen vervangen omdat ze verouderd zijn of niet meer veilig.

Foto: Bob Plaizier

In Bodegraven zijn de nieuwe speeltuinen zichtbaar in het straatbeeld. Op de Werf, de Bleek, de Dirk Bavolaan en de Koningsmarck zijn de locaties van de nieuwe toestellen. Op de plekken zijn de bewoners in januari op de hoogte gesteld van de ideeën en was er ook de mogelijkheid om voorkeuren op te geven. Op alle plekken zijn de speeltuinen gemaakt van natuurlijk Robinia hout en zijn er verschillende toestellen te vinden.

De gemeente is in juni, juli en deze maand bezig met het plaatsen van de nieuwe toestellen. Om overlast voor omwonende te voorkomen heeft de gemeente de speelparadijsjes pas geplaatst toen de toestellen geleverd waren. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu