17 augustus 2021

Nieuwe speeltuinen in Bodegraven

Misschien is u het al opgevallen, op verschillende plekken in Bodegraven zijn nieuwe speeltuinen verrezen. In totaal worden er vijf nieuwe speellocaties geplaatst. Op een aantal plekken zijn speeltuinen vervangen omdat ze verouderd zijn of niet meer veilig.

Foto: Bob Plaizier

In Bodegraven zijn de nieuwe speeltuinen zichtbaar in het straatbeeld. Op de Werf, de Bleek, de Dirk Bavolaan en de Koningsmarck zijn de locaties van de nieuwe toestellen. Op de plekken zijn de bewoners in januari op de hoogte gesteld van de ideeën en was er ook de mogelijkheid om voorkeuren op te geven. Op alle plekken zijn de speeltuinen gemaakt van natuurlijk Robinia hout en zijn er verschillende toestellen te vinden.

De gemeente is in juni, juli en deze maand bezig met het plaatsen van de nieuwe toestellen. Om overlast voor omwonende te voorkomen heeft de gemeente de speelparadijsjes pas geplaatst toen de toestellen geleverd waren. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu