25 mei 2022

Nieuwe programma Goudse Schouwburg online

De Goudse Schouwburg heeft op maandag 23 mei het programma van theaterseizoen 2022-2023 gepresenteerd en het programma staat nu online. Tijdens de presentatie namen Sjaak Bral en directeur Tineke Maas het publiek in vogelvlucht mee door de highlights van komend seizoen, afgewisseld met optredens van Piepschuim, Flip Noorman, Lotte Velvet, Grof Geschud, The Legends met Michael Varekamp en Tess Merlot. Matijs Jansen van Wunderbaum kwam vertellen over The Clowns Convention en Laura van Dolron sloot het geheel af met een unieke, hilarische live action column.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel in het Theatercafé. De bezoekers ontvingen als eerste de nieuwe brochure en konden tickets kopen voor de voorstellingen die ze op de avond hadden gezien.

Het programma
Het gehele programma staat online op de website www.goudseschouwburg.nl.
Ook nu is het weer gelukt om een mooi programma samen te stellen met o.a. de laatste show van Youp van ’t Hek en een nieuwe show van Peter Pannekoek, concerten van Ilse DeLange Tania Kross en OG3NE, alle grote dans- en toneelgezelschappen en heel veel nieuwe namen.

Verdere informatie over de start van het nieuwe seizoen
De nieuwe seizoensbrochure valt op de mat tussen 31 mei en 4 juni. Voor iedereen die verder geïnteresseerd is in het nieuwe programma en de brochure niet ontvangt is de op te halen bij Tickets & Servicebalie aan de Boelekade of bij Cinema Gouda aan de Burgemeester Jamessingel.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 11 juni om 11:00 uur, zowel online, telefonisch als aan de kassa op de Boelekade.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu