Gepubliceerd 29 augustus 2023

Nieuwe clubkampioenen bij Triathlon Team Bodegraven

Zaterdag 26 augustus stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Triathlon Team Bodegraven op de agenda. Ruim twintig leden van jong tot oud sprongen ‘s middags in De Vliet voor een 1/8ste, 1/16de of 1/32ste triatlon. Zij werden tijdens het fietsen en lopen de goede kant op gewezen door de vele vrijwilligers die deze middag kwamen helpen.

● De nieuwe clubkampioenen bij TTB.

Lang leken de atleten en vrijwilligers geluk te hebben en bleven de buien hen bespaard, maar helaas liepen de laatste lopers toch nog in een flinke regenbui. Toch mocht dat de pret niet drukken en werden er veel persoonlijke records gezwommen, gefietst en gelopen.

Uiteindelijk waren Siwar Kool (1/8ste mannen), Esther van Vliet (1/8ste vrouwen), Raigen Kool (1/16de), Lars van Bergen (1/32de jongens) en Senna Olsthoorn (1/32de meisjes) de snelsten. Zij kregen een beker, bloemen en mogen zich de nieuwe clubkampioenen van TTB noemen. 

Bericht: André van Egdom / Jansien van Dijk (TTB)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN