Gepubliceerd 29 augustus 2023

Nieuwe clubkampioenen bij Triathlon Team Bodegraven

Zaterdag 26 augustus stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Triathlon Team Bodegraven op de agenda. Ruim twintig leden van jong tot oud sprongen ‘s middags in De Vliet voor een 1/8ste, 1/16de of 1/32ste triatlon. Zij werden tijdens het fietsen en lopen de goede kant op gewezen door de vele vrijwilligers die deze middag kwamen helpen.

● De nieuwe clubkampioenen bij TTB.

Lang leken de atleten en vrijwilligers geluk te hebben en bleven de buien hen bespaard, maar helaas liepen de laatste lopers toch nog in een flinke regenbui. Toch mocht dat de pret niet drukken en werden er veel persoonlijke records gezwommen, gefietst en gelopen.

Uiteindelijk waren Siwar Kool (1/8ste mannen), Esther van Vliet (1/8ste vrouwen), Raigen Kool (1/16de), Lars van Bergen (1/32de jongens) en Senna Olsthoorn (1/32de meisjes) de snelsten. Zij kregen een beker, bloemen en mogen zich de nieuwe clubkampioenen van TTB noemen. 

Bericht: André van Egdom / Jansien van Dijk (TTB)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN