20 juni 2022

Nieuwe brandweerkazerne Driebruggen dichterbij

Een nieuwe brandweerkazerne in Driebruggen, naast de voetbalkooi, is weer een stapje dichterbij. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de Veiligheidsregio Midden Holland hebben een anterieure overeenkomst gesloten. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de ontwikkeling van een nieuwe kazerne.

Oude brandweerkazerne Driebruggen

In de anterieure overeenkomst is de taakverdeling tussen de gemeente en de Veiligheidsregio Midden Holland vastgelegd met betrekking tot de ontwikkeling van een nieuwe kazerne in Driebruggen. Ook zijn er in de overeenkomst afspraken gemaakt over de kosten en het tot stand komen van de verkoopprijs. Vanaf 20 juni 2022 ligt gedurende zes weken, een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage in het gemeentehuis in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu