Gepubliceerd 22 augustus 2022

Nieuw Theaterseizoen Evertshuis

Het Evertshuis begint het nieuwe theaterseizoen op 3 september met een preview. Het publiek krijgt diverse voorproefjes te zien van artiesten met dans, musical, muziek, kunst en cabaret. De preview is vanaf 20.00 uur ook live te volgen op tv bij BR6.

Evertshuis

De avond wordt feestelijk afgesloten in het Grand Café onder het genot van een hapje, drankje en muziek van de jazzband Keep on Going.

Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in de foyer, het programma in de theaterzaal begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, inclusief hapje en drankje. In verband met beperkte zaalcapaciteit is het wel noodzakelijk om vrijkaarten te reserveren, dit kan via deze link.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN