Gepubliceerd 8 juni 2021

Nieuw hondenstrandje in het Kennedybos

De gemeente laat deze maand een hondenstrandje aanleggen in het Kennedybos in Reeuwijk-Brug. Het water wordt eerst uitgebaggerd en komt in verbinding te staan met de hoofddoorgang. Vanaf juli is het strandje toegankelijk voor iedere hondenliefhebber.

Bewoners uit de buurt wezen de gemeente op deze kans. Het Kennedybos ligt aan de rand van Reeuwijk-Brug, tussen de Kennedysingel en de A12. Het is een mooi bos waar veel wordt gewandeld.

Een fijne plek om honden uit te laten. Dat wordt nog leuker als de hond ook het water in kan. Vanaf juli is het strandje toegankelijk voor iedere hondenliefhebber.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN