13 december 2022

Nevobo onderscheiding voor Lia Broekhuizen

Afgelopen 2 seizoenen stond in het teken van het 65-jarig lustrum van Volleybalvereniging VSTS uit Bodegraven. Vele leuke activiteiten voor jong en oud zijn voorbijgekomen om invulling te geven aan dit feestelijke moment.

Grote bijdrage

In deze 65 jaar heeft Lia Broekhuizen een grote bijdrage geleverd aan de volleybalvereniging zoals deze nu is. Onder andere in de rol als voorzitter gedurende 18 jaar. Het is een lange lijst wat Lia allemaal betekend heeft voor VSTS. Een aantal zaken willen we toch even opsommen: (jeugd)trainer, kampleiding, ontwikkeling vrijwilligersbeleid en ontwikkeling van een veilig en respectvol sportklimaat en div. commissies.

Al enige tijd heeft Lia het voorzitterschapsstokje overgedragen en is daarvoor uiteraard al uitvoerig bedankt. Maar als afsluiting van het 65-jarig lustrum is Lia nogmaals in het zonnetje zetten. Volleyballen doet ze nog steeds en zeer fanatiek en daar geniet ze nog steeds van als ook van het training geven.

Bronzen Nevobo-speld

Lia heeft van de Nederlandse Volleybalbond een Bronzen Nevobo speld met oorkonde in ontvangst mogen nemen voor haar inzet in de afgelopen jaren voor Volleybalvereniging VSTS. Lia wordt daarmee bedankt voor de inspanning de afgelopen jaren voor VSTS en de volleybalsport.

• Bronzen Nevobo-speld met oorkonde voor Lia Broekhuizen (midden).
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu