Gepubliceerd 24 mei 2023

Nepalese markt bij het Evertshuis

Op zaterdag 27 mei zal er bij het Evertshuis in Bodegraven een unieke Nepalese markt worden georganiseerd. Het belooft een kleurrijke en smakelijke ervaring te worden waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan het goede doel. De markt wordt gelijk met het International Nepal Congress 2023 gehouden.

Op de markt zullen diverse kraampjes staan met authentieke Nepalese goederen, zoals handgemaakte souvenirs en sieraden. Er is ook een breed aanbod aan Nepalese boeken, waardoor bezoekers kennis kunnen maken met deze bijzondere cultuur.

Er zal traditionele Nepalese muziek worden gespeeld, waardoor de sfeer nog beter tot zijn recht komt. Ook is er een food truck aanwezig waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk Nepalees eten. Voor de leukste foto’s is er zelfs een speciale PhotoBooth aanwezig.

Kortom, de Nepalese markt bij het Evertshuis is een evenement dat je niet wilt missen. Kom langs en steun het goede doel terwijl je geniet van een prachtige dag vol cultuur en gezelligheid.

Wil je het congres zelf bijwonen? Kom dan om 09:30 naar het Evertshuis en schrijf je in.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij Stichting Nepal info@stichtingnepal.org

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN