Gepubliceerd 29 oktober 2023

Natuurwerkdag Hortus Populus afgelast

De Natuurwerkdag op de Hortus Populus, 4 november, gaat niet door. Vanwege de vele regenval is het terrein veel te nat. We durven het niet aan om zo te werken. Het aanleggen van de wilde bloementuin en diverse nestplaatsen voor insecten moet worden uitgesteld.

Wél gaat de proeverij op 3 en 4 november door. Weer met bijzondere lekkernijen die de vrijwilligers met jullie willen delen. Kom proeven! We zijn open op beide dagen tussen 10 en 12 uur.

Hierbij ook een oproep om een stem uit te brengen op de Hortus Populus. https://www.awardsvoorduurzaamheid.nl/hortus-populus-pluk-oogsttuin. De Hortus Populus is genomineerd voor een landelijke award voor duurzaamheid. Door op het project te stemmen worden dit soort voedsel-initiatieven elders in het land ook gesteund.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN