Gepubliceerd 29 oktober 2023

Natuurwerkdag Hortus Populus afgelast

De Natuurwerkdag op de Hortus Populus, 4 november, gaat niet door. Vanwege de vele regenval is het terrein veel te nat. We durven het niet aan om zo te werken. Het aanleggen van de wilde bloementuin en diverse nestplaatsen voor insecten moet worden uitgesteld.

Wél gaat de proeverij op 3 en 4 november door. Weer met bijzondere lekkernijen die de vrijwilligers met jullie willen delen. Kom proeven! We zijn open op beide dagen tussen 10 en 12 uur.

Hierbij ook een oproep om een stem uit te brengen op de Hortus Populus. https://www.awardsvoorduurzaamheid.nl/hortus-populus-pluk-oogsttuin. De Hortus Populus is genomineerd voor een landelijke award voor duurzaamheid. Door op het project te stemmen worden dit soort voedsel-initiatieven elders in het land ook gesteund.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN