21 september 2022

Nationale Sportweek vooral gericht op 55-plussers

Van 16 tot 25 september is het de Nationale Sportweek, een week waarin je op een laagdrempelige wijze kunt gaan kijken of meedoen bij sport- en beweegaanbod. Misschien heeft u wel eens overwogen om bij een (nieuw) sportaanbod te gaan kijken maar was dit op dat moment toch nog te lastig. Daarom heeft Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk dit jaar zich gericht op de 55-plussers.

Bewegen kan helpen in het vitaal en gezond zijn, ook het soicaal aspect geeft veel postitieve invloeden op het menselijk lichaam.


Alle sport en beweegaanbieders in de gemeente hebben zich kunnen aanmelden om zo op één gezamenlijk moment het aanbod naar buiten te brengen om mensen op de hoogte te brengen wat voor sportaanbod er voor hen allemaal is!

SPORTAANBOD:

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu