Gepubliceerd 21 september 2022

Nationale Sportweek vooral gericht op 55-plussers

Van 16 tot 25 september is het de Nationale Sportweek, een week waarin je op een laagdrempelige wijze kunt gaan kijken of meedoen bij sport- en beweegaanbod. Misschien heeft u wel eens overwogen om bij een (nieuw) sportaanbod te gaan kijken maar was dit op dat moment toch nog te lastig. Daarom heeft Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk dit jaar zich gericht op de 55-plussers.

Bewegen kan helpen in het vitaal en gezond zijn, ook het soicaal aspect geeft veel postitieve invloeden op het menselijk lichaam.


Alle sport en beweegaanbieders in de gemeente hebben zich kunnen aanmelden om zo op één gezamenlijk moment het aanbod naar buiten te brengen om mensen op de hoogte te brengen wat voor sportaanbod er voor hen allemaal is!

SPORTAANBOD:

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN