Gepubliceerd 28 juli 2021

Najaarstriatlon TTB opnieuw geannuleerd

Triathlon Team Bodegraven heeft de Najaarstriatlon ook voor dit jaar geannuleerd. De organisatie kan niet voldoen aan de eisen die de Gemeente Bodegraven Reeuwijk heeft gesteld met betrekking tot de coronamaatregelen.

De Najaarstriatlon stond oorspronkelijk voor zondag 29 augustus gepland en zou verhuizen van Fort Wierickerschans naar het Reeuwijkse Hout.

Triatleten die zich al hadden ingeschreven, krijgen hun inschrijgeld terug. TTB hoopt in 2022 weer een najaarstriatlon te kunnen organiseren.

Triatlon Nieuwkoop

De 38e Triatlon van Nieuwkoop tevens Nederlands kampioenschap staat nog geprogrammeerd voor zondag 19 september. De Nieuwkoopse triatlon werd voor het laatst gehouden in 2019. Deze werd toen gewonnen door Sven Strijk uit Bodegraven.

• Sven Strijk was de laatste winnaar in 2019 in Nieuwkoop.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN