Gepubliceerd 21 april 2024

Nacompetitie dreigt voor RVC’33

Voor RVC’33 is nacompetitie moeten spelen voor handhaving in de 3e klas weer wat dichterbij gekomen. Reeuwijk-Dorpers verloren weliswaar nipt met 2-3 van RKDES, maar het gat met de 9e veilige plek is daarmee wel weer groter geworden.

● Frank Stolwijk haalt uit voor een doelkans. (Foto: Letty Blanken)

Onder druk

RVC’33 stond onder druk tegen RKDES, maar creëerde toch ook kansen. Luuk van Leeuwen trof in de 15e min. de lat. Ook een vrije schop van Zanzibar Booy was kansrijk en de beste kans was zeker voor Mark Sluijs in de 35e min. toen hij alleen voor de keeper kwam te staan. Een minuut later was RVC’33 wel succesvol via Luuk van Leeuwen: 1-0. Op slag van rust lobde Romano Giorgini ook nog de bal op het dak van het doel.

● Luuk van Leeuwen op weg voor de 1-0 voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Terugslag

In de 2e helft zette RKDES het herstel in. In de 61e min. bracht een fraaie vrije schop de 1-1 en even later de 1-2 voor de gasten uit Kudelstaart. Een benutte strafschop bracht RVC’33 nog meer averij: 1-3.

Met de moed der wanhoop

RVC’33 perste er met de moed der wanhoop nog een tegenoffensief uit. In de 88e min. leverde dat nog wel de 2-3 op toen Frank Stolwijk Lucas Voogd in staat stelde nog te kunnen scoren. Verder wist RVC’33 niet te komen en bleef zodoende met lege handen staan.

● Bericht: André van Egdom | Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN