Gepubliceerd 30 mei 2021

Muziekvereniging OBK Driebruggen collecteert digitaal

Komende week collecteren 1.182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. Muziekvereniging OBK Driebruggen doet ook mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die helpen collecteren. Muziekvereniging OBK Driebruggen wil de opbrengst beteden aan de jeugdopleiding en aanschaf of onderhoud van muziekinstrumenten.

Voorheen kwamen vrijwilligers jaarlijks aan de deur collecteren voor de “Anjeractie” van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Nu gaat het digital www.obkdriebruggen.com

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN