Gepubliceerd 31 mei 2024

Moussa Kalisse van Rohda’76 naar De Rijnstreek

De Rijnstreek wordt komend seizoen versterkt met de komst van Moussa Kalisse. De ex-prof kwam afgelopen seizoen uit voor Rohda’76 en maakte 22 doelpunten van de 51 die Rohda’76 in totaal maakte. Kalisse werd daarmee ook winnaar van het BR6 Topscorers Klassement.

● Moussa Kalisse speelt komend seizoen voor De Rijnstreek.

Flinke boost

Met Kalisse krijgt De Rijnstreek naast doelpuntenmaker Ringo v.d. Berg – scoorde afgelopen seizoen 18x – in aanvallend opzicht een flinke boost.

Na z’n profcarrière speelde de inmiddels 41-jarige Kalisse de afgelopen jaren bij de amateurs o.a. bij Zoetermeer,  Sportlust’46, CVC Reeuwijk, Aarlanderveen en Rohda’76.

Overschrijvingstermijn

Spelers die uitkomen in de A-categorie van het amateurvoetbal kunnen tot uiterlijk 15 juni een overschrijving aanvragen als ze komend seizoen voor een andere club willen uitkomen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN