Gepubliceerd 24 september 2023

Motorrijders uit heel Nederland bezoeken Motor Markt in Bodegraven

Motorliefhebbers uit het hele land kwamen afgelopen weekend naar Bodegraven, waar Goedhart Motoren het motorseizoen afsloot met een Mega Markt. Zoals elk jaar was er weer een verloting, met dit jaar een motorfiets ter waarde van 9.999,00 euro als hoofdprijs.

Voor motorliefhebbers een leuk evenement om elkaar te ontmoeten of advies in te winnen bij de motorfabrikant of leverancier van motoronderdelen en accessoires. Behalve motoren is er ook vermaak, zoals live muziek, een springkussen voor de kinderen, eten en drinken.

Afspraak is dat motorrijders het dorp mijden. Dat is geen probleem want het evenemententerrein bij het pand van de ondernemer is op het industrieterrein, pal langs de A12 en N11.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN