Gepubliceerd 6 juni 2022

Mooie judoresultaten in Dordrecht en Ede

In Ede vond het Heide Judo Toernooi plaats, met begeleiding van coach Zhen van Mechelen. Hier hebben Sieb Griede en Bianca Kamal Ghatias beiden al hun partijen met ippon weten te winnen.

Na 5 winstpartijen stonden zij op het hoogste podium! Sem Langerak heeft ook 5 partijen gejudood, waarvan hij er 3 wist te winnen wat hem een mooie 3e plek heeft opgeleverd. Macario Kamal Ghatias zat in een kleinere poule, en na een paar goede wedstrijden waarvan 1 winst met ippon heeft ook hij de 3e plek bemachtigd. 

• Sieb Griede ook in Ede de beste in zijn klasse.

Christian Opmeer mocht 4 partijen judoën, waarvan hij er 2 wist te winnen. Dit was helaas niet genoeg voor een plek in de kruisfinales. Ricardo Kamal Ghatias en Jos van Wensveen hebben beide goed staan judoën, maar na 2 verliespartijen konden zij helaas niet verder naar de volgende ronde.

Dordrecht instaptoernooi

In Dordrecht vond het laatste Instaptoernooi van dit seizoen plaats, onder leiding van coaches Indy en Dion Spits. Hier kwamen de wat meer beginnende wedstrijdjudoka’s in actie!

Noa van Leeuwen, Iris Blijleven, Leroy Verkleij en Daan van Leeuwen hebben hier hun gele embleem weten te bemachtigen! (50 punten). Giovanni Schouten en Alexander Opmeer hebben het oranje embleem gehaald! (100 punten).

Ruben Stolwijk heeft zijn groene embleem! (150 punten).

De andere judoka’s op dit toernooi (Mette Marit van Wijngaarden, Sven Blijleven, Evi van Leeuwen, Lars Muller, Tobias Blanken, Adam Achbari, Benedek Nagel en Mathijs Muller) hebben ook lekker gejudood!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN