Gepubliceerd 6 juni 2022

Mooie judoresultaten in Dordrecht en Ede

In Ede vond het Heide Judo Toernooi plaats, met begeleiding van coach Zhen van Mechelen. Hier hebben Sieb Griede en Bianca Kamal Ghatias beiden al hun partijen met ippon weten te winnen.

Na 5 winstpartijen stonden zij op het hoogste podium! Sem Langerak heeft ook 5 partijen gejudood, waarvan hij er 3 wist te winnen wat hem een mooie 3e plek heeft opgeleverd. Macario Kamal Ghatias zat in een kleinere poule, en na een paar goede wedstrijden waarvan 1 winst met ippon heeft ook hij de 3e plek bemachtigd. 

• Sieb Griede ook in Ede de beste in zijn klasse.

Christian Opmeer mocht 4 partijen judoën, waarvan hij er 2 wist te winnen. Dit was helaas niet genoeg voor een plek in de kruisfinales. Ricardo Kamal Ghatias en Jos van Wensveen hebben beide goed staan judoën, maar na 2 verliespartijen konden zij helaas niet verder naar de volgende ronde.

Dordrecht instaptoernooi

In Dordrecht vond het laatste Instaptoernooi van dit seizoen plaats, onder leiding van coaches Indy en Dion Spits. Hier kwamen de wat meer beginnende wedstrijdjudoka’s in actie!

Noa van Leeuwen, Iris Blijleven, Leroy Verkleij en Daan van Leeuwen hebben hier hun gele embleem weten te bemachtigen! (50 punten). Giovanni Schouten en Alexander Opmeer hebben het oranje embleem gehaald! (100 punten).

Ruben Stolwijk heeft zijn groene embleem! (150 punten).

De andere judoka’s op dit toernooi (Mette Marit van Wijngaarden, Sven Blijleven, Evi van Leeuwen, Lars Muller, Tobias Blanken, Adam Achbari, Benedek Nagel en Mathijs Muller) hebben ook lekker gejudood!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN