12 oktober 2022

Minister Adema bezoekt melkveebedrijf aan Hoogendoornlaan in Bodegraven

Opnieuw heeft een minister een bezoek gebracht aan een Bodegraafse onderneming: bij veehouder Ard van der Veen van de Hoogendoornlaan in Bodegraven liet minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid zich informeren over de bedrijfsvoering.

Adema meldde daarop op Twitter: “In het ‘Groene Hart’ midden in het veenweidegebied was ik bij het melkveebedrijf van Ard van Veen. Hij liet mij zien hoe hij keihard werkt aan de verduurzaming van zijn bedrijf. Verschillende opgaven zoals milieu, natuur en dierwelzijn komen samen op zijn bedrijf. ”

Om te vervolgen:“Veel bewondering voor hoe Ard met een blik op de toekomst kijkt naar de opgaven en daarop anticipeert. Uiteraard proberen wij hem en de sector te ondersteunen om te werken aan een toekomstbestendige landbouw.”

(Foto van Twitter account ministerie Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu