Gepubliceerd 12 oktober 2022

Minister Adema bezoekt melkveebedrijf aan Hoogendoornlaan in Bodegraven

Opnieuw heeft een minister een bezoek gebracht aan een Bodegraafse onderneming: bij veehouder Ard van der Veen van de Hoogendoornlaan in Bodegraven liet minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid zich informeren over de bedrijfsvoering.

Adema meldde daarop op Twitter: “In het ‘Groene Hart’ midden in het veenweidegebied was ik bij het melkveebedrijf van Ard van Veen. Hij liet mij zien hoe hij keihard werkt aan de verduurzaming van zijn bedrijf. Verschillende opgaven zoals milieu, natuur en dierwelzijn komen samen op zijn bedrijf. ”

Om te vervolgen:“Veel bewondering voor hoe Ard met een blik op de toekomst kijkt naar de opgaven en daarop anticipeert. Uiteraard proberen wij hem en de sector te ondersteunen om te werken aan een toekomstbestendige landbouw.”

(Foto van Twitter account ministerie Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN