Gepubliceerd 12 oktober 2022

Minister Adema bezoekt melkveebedrijf aan Hoogendoornlaan in Bodegraven

Opnieuw heeft een minister een bezoek gebracht aan een Bodegraafse onderneming: bij veehouder Ard van der Veen van de Hoogendoornlaan in Bodegraven liet minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid zich informeren over de bedrijfsvoering.

Adema meldde daarop op Twitter: “In het ‘Groene Hart’ midden in het veenweidegebied was ik bij het melkveebedrijf van Ard van Veen. Hij liet mij zien hoe hij keihard werkt aan de verduurzaming van zijn bedrijf. Verschillende opgaven zoals milieu, natuur en dierwelzijn komen samen op zijn bedrijf. ”

Om te vervolgen:“Veel bewondering voor hoe Ard met een blik op de toekomst kijkt naar de opgaven en daarop anticipeert. Uiteraard proberen wij hem en de sector te ondersteunen om te werken aan een toekomstbestendige landbouw.”

(Foto van Twitter account ministerie Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN