29 juni 2021

Minder besmettingen, 43% gevaccineerd

In de week van 20 juni tot 27 juni zijn 6.009 inwoners van Hollands Midden getest in de GGD- teststraten. Van alle mensen die afgelopen week in de GGD-teststraten in onze regio getest werden, testte 3,8% positief. Dat is een opnieuw een daling ten opzichte van vorige week.

In totaal testten 243 personen uit onze regio positief op corona in een van de GGD-teststraten, ziekenhuizen of andere testlocaties. Afgelopen week zijn er geen mensen uit Hollands Midden aan de gevolgen van het coronavirus overleden.

Tot en met week 25 zijn ca. 350.000 inwoners uit de regio door de GGD’en gevaccineerd (43% van alle inwoners), 26% van de inwoners is volledig gevaccineerd. Afgelopen week zijn 65.059 inwoners gevaccineerd.

Benieuwd naar de coronacijfers in per gemeente? Kijk dan op www.eengezonderhollandsmidden.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu