Gepubliceerd 29 juni 2021

Minder besmettingen, 43% gevaccineerd

In de week van 20 juni tot 27 juni zijn 6.009 inwoners van Hollands Midden getest in de GGD- teststraten. Van alle mensen die afgelopen week in de GGD-teststraten in onze regio getest werden, testte 3,8% positief. Dat is een opnieuw een daling ten opzichte van vorige week.

In totaal testten 243 personen uit onze regio positief op corona in een van de GGD-teststraten, ziekenhuizen of andere testlocaties. Afgelopen week zijn er geen mensen uit Hollands Midden aan de gevolgen van het coronavirus overleden.

Tot en met week 25 zijn ca. 350.000 inwoners uit de regio door de GGD’en gevaccineerd (43% van alle inwoners), 26% van de inwoners is volledig gevaccineerd. Afgelopen week zijn 65.059 inwoners gevaccineerd.

Benieuwd naar de coronacijfers in per gemeente? Kijk dan op www.eengezonderhollandsmidden.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN