29 juni 2021

Minder besmettingen, 43% gevaccineerd

In de week van 20 juni tot 27 juni zijn 6.009 inwoners van Hollands Midden getest in de GGD- teststraten. Van alle mensen die afgelopen week in de GGD-teststraten in onze regio getest werden, testte 3,8% positief. Dat is een opnieuw een daling ten opzichte van vorige week.

In totaal testten 243 personen uit onze regio positief op corona in een van de GGD-teststraten, ziekenhuizen of andere testlocaties. Afgelopen week zijn er geen mensen uit Hollands Midden aan de gevolgen van het coronavirus overleden.

Tot en met week 25 zijn ca. 350.000 inwoners uit de regio door de GGD’en gevaccineerd (43% van alle inwoners), 26% van de inwoners is volledig gevaccineerd. Afgelopen week zijn 65.059 inwoners gevaccineerd.

Benieuwd naar de coronacijfers in per gemeente? Kijk dan op www.eengezonderhollandsmidden.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu