15 november 2022

Met klimaatburgemeester naar duurzaamheidsmarkt

De klimaatburgemeester gaat zaterdag 19 november met de fiets naar de duurzaamheidsmarkt in de Sint Janskerk in Gouda. Hij wil niet alleen en vraagt aan de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk om met hem mee te fietsen.

Hij vertrekt om 10.00 uur vanaf het Raadhuisplein in Bodegraven en maakt een tussenstop bij Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. De caravaan vertrekt daar om 10:30 uur. Om 14.00 uur kan wie dat wil weer mee terugfietsen.

Op de website maakgoudaduurzaam.nl kan je het artikel vinden en kan je je gratis inschrijven. Op de duurzaamheidsmarkt kan je van alles vinden op het gebied van isolatie en energiebesparing, subsidies, het klimaatbestendig maken van je tuin en nog veel meer. Als fietsen niet lukt, kan je uiteraard ook op eigen gelegenheid met het OV of de auto.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu