Gepubliceerd 30 augustus 2021

Samenwerking media bij verkiezingen 2022

Drie lokale media slaan de handen ineen om optimaal verslag te doen van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022: Kijk op BR, Rebonieuws en BR6. Gezamenlijk organiseren zij twee openbare verkiezingsdebatten, die vervolgens worden uitgezonden door BR6. Op de verkiezingsdag zelf presenteert BR6 de uitslagen in een rechtstreekse tv-uitzending.

Elly de Knikker (KOBR), Danny de Vries (Rebonieuws), Matthijs Warnaar (BR6) en Henri Stolwijk overleggen over de verslaglegging van de gemeenteraadsverkiezingen in 2022

De debatten en de uitslagenavond worden gepresenteerd door Elly de Knikker namens Kijk op BR en Henri Stolwijk namens BR6. Danny de Vries van Rebonieuws maakt deel uit van het reactieteam dat de debatten voorbereidt. Namens de gemeente is griffier Hans Rijs betrokken bij de opzet van de debatten.

Bij Kijk op BR verschijnt voorts een redactionele special over de verkiezingen. Rebonieuws verzorgt korte filmpjes met kandidaten van alle deelnemende partijen. Door de redactionele krachten te bundelen en de aanpak af te stemmen wordt een zo groot mogelijk bereik gecreëerd. Het is voor het eerst dat de drie lokale media op deze wijze samenwerken.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN