Gepubliceerd 14 augustus 2022

Marion de Vries in ‘Gast uit de Streek’

In het radioprogramma Gast uit de Streek is op maandag 15 augustus vanaf 20.00 uur een interview met Marion de Vries te horen. Ze is geboren in Aalsmeer en groeit op in Amstelveen als enig meisje tussen vijf broers. Marion heeft in haar leven heel veel gereisd. Haar hart gaat vooral uit naar Afrika. Met veel enthousiasme praat ze daarover in het radioprogramma ‘Gast uit de Streek’. Aangrijpend is haar relaas van de aanslag op haar broer Peter R. de Vries op 6 juli vorige jaar in Amsterdam.

Marion de Vries

Al op jonge leeftijd geeft ze aan later in de verpleging te willen. Na haar opleiding start zij haar carrière met haar handen aan het bed in het Antoni van Leeuwenhoek -ziekenhuis in Amsterdam. Later stapt Marion over naar managementfuncties bij verschillende ziekenhuizen. Haar drukke baan combineert ze met haar gezin. Na 48 jaar bouwt zij haar maatschappelijke carrière af als adviseur van de Raad van Bestuur van een ziekenhuis in Hoogeveen.

Marion is een echt familiemens blijkens de omgang met haar broers en het gezin van haar zoon in Bodegraven. Dat laatste is voor haar ook de reden om naar ons dorp te komen. Hier woont ze met veel plezier in de Wilhelminastraat, waar ze het wat rustiger aan kan doen en zich helemaal aan haar rol van oma kan wijden.

Dit programma wordt uitgezonden op maandag 15 augustus om 20.00 uur, met herhalingen op dinsdag 16 augustus om 22.00 uur en zondag 21 augustus om 19.00 uur. Het interview is ook terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN