12 december 2022

Marie-Louise wil kunst en zending combineren

Over een maand gaat Marie-Louise Oliwkiewicz een halfjaar op zendingsreis naar Tsjechië. Nadat ze is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht zoekt ze een plek waar ze zowel kunst als zending kan combineren.

Via CAMA Zending is ze in contact gekomen met Rianne en Robbert Sinon. Zij zijn al in Tsjechië actief; zij gebruiken kunst als evangelisatiemiddel. Ook tijdens Worship-avonden maken zij ruimte voor creativiteit en expressie. Samen met hen gaat ze pionieren en zal hierbij een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen.

Volgens Marie-Louise is Tsjechië het meest atheïstische land van Europa, en nummer 3 van de wereld. Voorlopig verblijft ze 6 maanden in Tsjechië. Eén maand verblijfskosten komt neer op €1000,-.Wie haar wil financieel wil ondersteunen kan dit doen via: https://camazending.nl/zendelingen/marie-louise-oliwkiewicz/

Stichting CAMA Zending
NL 76 ABNA 0484 6740 48
O.v.v. Marie-Louise Oliwkiewicz

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu