Gepubliceerd 12 december 2022

Marie-Louise wil kunst en zending combineren

Over een maand gaat Marie-Louise Oliwkiewicz een halfjaar op zendingsreis naar Tsjechië. Nadat ze is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht zoekt ze een plek waar ze zowel kunst als zending kan combineren.

Via CAMA Zending is ze in contact gekomen met Rianne en Robbert Sinon. Zij zijn al in Tsjechië actief; zij gebruiken kunst als evangelisatiemiddel. Ook tijdens Worship-avonden maken zij ruimte voor creativiteit en expressie. Samen met hen gaat ze pionieren en zal hierbij een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen.

Volgens Marie-Louise is Tsjechië het meest atheïstische land van Europa, en nummer 3 van de wereld. Voorlopig verblijft ze 6 maanden in Tsjechië. Eén maand verblijfskosten komt neer op €1000,-.Wie haar wil financieel wil ondersteunen kan dit doen via: https://camazending.nl/zendelingen/marie-louise-oliwkiewicz/

Stichting CAMA Zending
NL 76 ABNA 0484 6740 48
O.v.v. Marie-Louise Oliwkiewicz

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN