Gepubliceerd 10 maart 2024

Marco Wagenaar in Gast uit de Streek

Marco Wagenaar en zijn vrouw hebben sinds vorig jaar de christelijke boekhandel in de Kerkstaat in Bodegraven overgenomen. Marco kwam daar al vanaf zijn 18e jaar als klant. Op maandag 11 maart om 20.00 uur wordt hij geïnterviewd in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Marco vertelt hoe hij rond zijn 23e jaar besloot om samen met zijn vrouw een verre reis te gaan maken. Ze besloten naar India te gaan, waar ze vanuit Nederland een kindje sponsorde. Ze waren zo onder de indruk van de armoede dat ze besloten om hun leven te geven aan een goed doel. Ze werden door Interservice uitgezonden naar Cambodja, waar ze 8 jaar hebben gewoond. Marco is van beroep leraar en heeft in Cambodja leraren ondersteund en geholpen bij het oprichten van een kleuterschool. Omdat het steeds lastiger werd om een nieuw visum te krijgen, zijn ze uiteindelijk in 2019 weer teruggekeerd naar Nederland.

Het interview wordt op dinsdag 12 maart om 22.00 uur en zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald. Het interview is ook terug te horen via Spotify.

Interview met Marco Wagenaar in maart 2024

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN