Gepubliceerd 11 januari 2024

Marco Lange nieuwe trainer Rohda’76

Na dit voetbalseizoen neemt Marco Lange bij het eerste elftal het stokje over van onze huidige trainer Arjen Linstra. De Hagenaar staat momenteel aan het roer bij vijfdeklasser Stolwijk, vorig seizoen nog tegenstander van onze hoofdmacht.

Staat van dienst

Lange heeft een grote staat van dienst als trainer. Zo had hij ploegen als DSO, SVC08, Nootdorp, Taurus en Delphia onder zijn hoede. Op zijn CV pronken enkele kampioenschappen en periodetitels. De 62-jarige is in het bezit van trainerslicentie UEFA B en wil werk maken van het inpassen van spelers die overkomen uit JO19. ,,Werken met spelers die een club heeft en vanuit de eigen jeugd een herkenbaar elftal neerzetten en het maximale halen uit iedere individuele speler. Dat is mijn visie en een mooie uitdaging,” kijkt de nieuwkomer vooruit op de samenwerking.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN