30 november 2021

Maandag eerste trekking zegelactie

De Bodegraafse Ondernemersvereniging (BOV) gaat maandag 6 december de eerste trekking doen van de BOV zegelactie. Mensen die hun volle spaarkaarten hebben ingeleverd, hebben kans op een prijs in de vorm van een BOV-bon of verrassingspakket. De inzamelbussen staan in winkelcentrum Broekvelden, Winkelcentrum Raadhuisplein en Oud Bodegraafseweg 23 bij Albert Heijn.

BOV bestuurslid Renske van Dam en lid activiteitencommissie Pancras Kuipers tussen de enorme berg ingeleverde spaarkaarten, bezig met de trekking van de prijswinnaars 2020.

Dankzij de inbreng van winkeliers zijn er tenminste 50 prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt 1.000 euro. Alle prijzen worden uitgereikt op zaterdag 15 januari 2022 om 16.00 uur bij PuntKomma. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht via de gegevens die op de spaarkaart zijn ingevuld.

Meer informatie over de zegelactie en de prijswinnaars is hier te vinden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu