Gepubliceerd 12 maart 2023

Maandag 13 maart live verkiezingsdebat op tv bij BR6

Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op maandag 13 maart organiseren de gemeenten in Midden-Holland, samen met de Bibliotheek Gouda, hét regiodebat voor de provincie Zuid-Holland. Alle inwoners van de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Krimpenerwaard en Gouda zijn van harte welkom om dit debat te volgen. De lokale omroep BR6 zendt de livestream ook uit op tv.

Chocoladefabriek

Onderwerpen
Woningbouw, bodemdaling, openbaar vervoer, asielbeleid en werkgelegenheid: dat en meer komt aan bod tijdens dit spannende, inhoudelijke debat. Helemaal passend bij de mooie locatie komt ook de rol van bibliotheken op het gebied van regionale cultuur ter sprake. Thomas van Zijl (BNR) leidt het debat waarbij 12 lijsttrekkers in gesprek gaan met elkaar, inwoners en ondernemers uit de regio.

Zij spreken met elkaar over 3 actuele regionale en provinciale thema’s:

  • Wonen & ruimte
  • Economie & duurzame groei
  • Bereikbaarheid & mobiliteit in de regio

U bent vanaf 19.00 uur welkom in de Chocoladefabriek in Gouda. Het debat is van 19.30 tot 21.00 uur met aansluitend een borrel. Aanmelden is niet nodig. Het debat is ook online te volgen via de livestream: www.chocoladefabriek.tv/ en via het lokale tv-kanaal van BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN